Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 23-Dec-2009 06:30
Manik Baju Bunga Penuh


Baru berkesempatan nak upload gambar baju yang disiapkan last week.
Baju ni actually dah penuh dengan corak bunga2.. so apa yg dibuat just buat outline dengan jahit jelujur pada daun2 dan juga buat bunga sikit pada baju.
Pening juga nak jahit manik baju ni tapi tuan punya baju ni nak juga ada manik.
Cari idea thru FP K.Nora dengan Amira... Credit to them.. ;-)





Wana : Wana, semangat ambil tempahan tu takla tp jahit utk kawan2 terdekat jer... masih dalam proses belajar mahirkan jahitan... anyway thanks visit FP saya... ;-)

Mira : hehehe.. dah yg ajarnya Mira gak kan.. thanks for the ilmu.. banyak betul nak kena belajar dari menjahit sampai la nak mengedit FP & gambar.. ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016