Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


SF3
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
SF3



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 11-Dec-2009 05:06
Shimmering Flora - Gee




Inilah jahitan yang berjaya dihasilkan setelah attend kelas Amira pada 22/11/2009 yang lepas.
Punya la semangat nak buat bunga-bunga ni... Baju ni kepunyaan officemate.. Harap-harap Gee suka la yea... ;-)

Lengan je yg buat simple sebab bergetah. Just buat manik tabur sedikit bagi naikkan seri...

Anyway, kredit to Mentor K.Nora sebab design ni pun ambik dari FP Kak Nora.

Segala komen anda untuk saya yang masih baru di dunia manik ini amat dihargai...






Bie : Boleh la bie buat sikit2 since dah belajar.. cuma nak kena kreative jer dgn main dgn color...

Mira : Thanks Mira.. rasanya ni tak seberapa ni.. masih dalam proses belajar... heheh tgh tunggu masa nak meletup je ni.. tu la harap2 baby yg keluar ni pun nak menjahit mcm ibu dia... ;-)

nenek : kak fiza mmg tercapai nak buat SF even bukan pada baju sendiri.. ni dah tgh plan nak buat bunga2 kat baju sendiri... tungguuu..

Amirah : Amirah , tk sebab sudi visit FP saya yg tak sebrapa ni.. Saya sebenarnya selalu jenguk FP Mira. Cantik2 jahitan Amirah .. tq lagi sekali.. nak comment apa2 saya alu-alukan.. ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016