Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 10-Dec-2009 05:42
Manik Beriring - My 1st Project




Salam semua....

Saja try upload gambar jahitan yang pernah dibuat 3 bulan sebelum attend kelas manik dengan Amira
Saja cuba-cuba belajar thru buku RJ. Tak sangka menjadi pulak... Tak susah juga belaja basic thru buku RJ. Tak rugi beli... ;-)

Actually ni jahitan simple je pada lengan saja untuk kawan office. Saja jahitkan sempena harijadi kakak ni.. so sebab teringin sgt nak buka FP semalam sempat ambik gambar lengan baju kakak ni.

Ikutkan saya ni budak yang masih baru belajar... klau ada yang nak komen takde masalah..

Akan upload lagi jahitan yang pernah dibuat sebelum ni.. cuma kena minta izin dengan tuan punya baju dulu...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016